Προγράμματα Plus από τη Nova

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ

h-nova-%ce%b4%ce%b9%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b1%cf%80%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b7%cf%83%ce%b7-%cf%83%cf%84%ce%b9%cf%82-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%80%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b7ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Nova συνεχίζει τα θαύματα τώρα που η ψυχαγωγία και η επικοινωνία έγιναν ένα και δίνει την απάντηση στις αναπάντητες, λανσάροντας τα προγράμματα plus με τα οποία όλοι μπορούν να κάνουν απίστευτη οικονομία και να μειώσουν το λογαριασμό τους.
Πιο αναλυτικά οι συνδρομητές της Nova θα έχουν τη δυνατότητα, μόνο με 5€ επιπλέον (στα προγράμματα Nova3play Family και Nova3play Cinema) να απολαμβάνουν 12 ώρες κλήσεων από το σταθερό τους προς όλα τα κινητά, κάθε μήνα, απλά επιλέγοντας ένα από τα προγράμματα plus: Nova3play Family+ και Nova3play Cinema+.
Με το νέο θαύμα της η Νova δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές της να έχουν πρακτικά απεριόριστη επικοινωνία από σταθερά προς κινητά, μεγάλη οικονομία στα κόστη των τηλεπικοινωνιακών τους υπηρεσιών αλλά και σημαντικό έλεγχο στον μηνιαίο τους λογαριασμό!
Το μόνο που έχει να κάνει κανείς είναι να επισκεφθεί ένα Κατάστημα Nova και να επιλέξει το πρόγραμμα που εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες του για ψυχαγωγία κι επικοινωνία.
Με Nova ζεις καλύτερα!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *