Αποστροφή για το "κοπέλι" που ζητάει βιασμούς

INTERNET Streaming

**Το τηλεοπτικό πρωτάθλημα ξεκίνησε με βάρβαρους όρους. Και είναι χρήσιμο και σκόπιμο, σε μια πλήρως τοξική κοινωνία, να μην επιστρέψουν και οι βάρβαροι στην τηλεόραση.

**Η φράση του “κοπελιού” ειπώθηκε στην  ιντερνετική μετάδοση του παιχνιδιού, και το πρόσωπο, κομμάτι αυτής της κοινωνίας, πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια.

**Σε διαφορετική περίπτωση αν ο συγκριμένος τύπος δεν αποδοκιμαζόταν με αυτό τον τρόπο από τους χρήστες του Internet και την ίδια την παραγωγή, θα μεταμορφωνόταν σε τηλεοπτικό ήρωα.

**Πόσες φορές στο παρελθόν, δεν είδαμε, για παράδειγμα,  να προβάλλονται με όρους life style οι Ναζί; Τότε υπήρχε ανοχή σε αυτές τις απόψεις και τηλεοπτική μεγένθυση, ενώ αυτοί “ακόνιζαν τις ξυφολόγχες τους στο πεζοδρόμιο

**Τώρα, με αυτόν τον τρόπο, σε ένα δημοφιλές παιχνίδι,  μπαίνει ένας φραγμός, στην απεχθή κουλτούρα του βιασμού.

**Αλήθεια στο παρελθόν, πόσοι με ανάλογα τηλεοπτικά παιχνίδια δεν υπέκυψαν στη γοητεία της τηλεθέασης; Και πόσα τέρατα δεν ξεπήδησαν μέσα από αυτά;

***Αλλά είναι καιρός για τους ανθρώπους που διοργάνωνουν τα παιχνίδια αυτά να δουν πως τα δεδομένα αλλάξαν και πως οι αξίες της εποχής, δεν μπορούν να πάτανε στο μίσος.

**Είναι ένα δύσκολο και επίπονο μάθημα και κάθε φορά τα σφάλματα οφείλουν να διορθώνονται.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *