Η Ligue 1 κάνει σέντρα και το MLS συνεχίζεται αποκλειστικά στη Novasports Arena!

INTERNET ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η «Λίγκα των ταλέντων», η κορυφαία κατηγορία στη Γαλλία, κάνει σέντρα στο ποδόσφαιρο για τη νέα σεζόν στα κανάλια Novasports! Από τo Σάββατο 22 Αυγούστου όλοι οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν τους σημαντικότερους αγώνες της Ligue 1 και για τη σεζόν 2020-2021. Παγκόσμια αστέρια όπως ο Neymar, o Mbappe, o Depay και ομάδες όπως η πρωταθλήτρια Παρί Σεν Ζερμέν, η εντυπωσιακή Λιόν, η δυνατή Μαρσέιγ, η Ρεμς του Τάσου Δώνη και άλλα 16 clubs ρίχνονται στη μάχη των 38 αγωνιστικών με στόχο το λαμπερό τρόπαιο του πρωταθλητή.

Για την πρώτη αγωνιστική της Ligue 1 τα κανάλια Novasports θα μεταδώσουν τις εξής αναμετρήσεις:

  • Σάββατο 22 Αυγούστου, 18:00 Μπορντό – Ναντ, Novasports1HD σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη, 22:00 Λιλ – Ρεν, Novasports1HD σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου
  • Κυριακή 23 Αυγούστου, 14:00 Μονακό – Ρεμς, Novasports1HD σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη

Παράλληλα, σέντρα κάνει και η Ligue 2, η δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας και οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα παρακολουθήσουν τη Δευτέρα 24 Αυγούστου στις 21:45 από το Novasports1HD τον αγώνα Τρουά – Χάβρη.

25th Season Major League Soccer 2020

Μετά την πετυχημένη και ασφαλή διεξαγωγή του «MLS is Back Tournament» η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε ότι οι ομάδες μπορούν πλέον να επιστρέψουν στις έδρες τους και να συνεχίσουν το 25ο πρωτάθλημα MLS από εκεί που σταμάτησε. Οι 26 ομάδες θα ολοκληρώσουν την κανονική περίοδο δίνοντας 18 αγώνες η κάθε μία και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν τα play offs που θα οδηγήσουν στο MLS Cup και στην ανάδειξη του πρωταθλητή. Οι μεταδόσεις θα ξεκινήσουν αυτό το Σάββατο 22 Αυγούστου στη 01:00 (ξημερώματα Κυριακής 23 Αυγούστου) με τον αγώνα Los Angeles FC-L.A. Galaxy που θα μεταδοθεί από το Novasports1HD σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου, ενώ τη Δευτέρα 24 Αυγούστου στις 02:05 (προς ξημερώματα Τρίτης 25 Αυγούστου) θα μεταδοθεί από το Novasports1HD ο αγώνας New York City FC-Colombus Crew.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *