Πρεμιέρα απόψε για την ταινία «Ενήλικοι στην αίθουσα» του Κώστα Γαβρά αποκλειστικά στη Nova

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου του Γιάνη Βαρουφάκη, «Ενήλικοι στην αίθουσα», του αναγνωρισμένου διεθνώς Ελληνο-γάλλου δημιουργού Κώστα Γαβρά, κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 2 Αυγούστου, στις 22:00, από το Novacinema1HD!

Η υπόθεση βασίζεται στα γεγονότα που έλαβαν χώρα στην Ελλάδα το 2015 όπου περιγράφεται η διαπραγμάτευση για το ελληνικό χρέος. Με την Ελλάδα να βρίσκεται στο χείλος της χρεοκοπίας, η νέα ελληνική κυβέρνηση έρχεται αντιμέτωπη με τους ευρωπαϊκούς θεσμούς. Τι συνέβη, όμως, πίσω από τις κλειστές πόρτες;

Το «Ενήλικοι στην αίθουσα», του Κώστα Γαβρά, βασίζεται στο βιβλίο «Ανίκητοι Ηττημένοι» του Γιάνη Βαρουφάκη ένα από τα 100 καλύτερα βιβλία του 21ου αιώνα σύμφωνα με την Guardian. Η ταινία επιλέχθηκε να προβληθεί εκτός διαγωνισμού στο 76ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας με την ευκαιρία της βράβευσης του σκηνοθέτη για τη συνολική του προσφορά στον κινηματογράφο.

Πρωταγωνιστούν οι Χρήστος Λούλης, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Ούλριχ Τούκουρ και Νταν Σούρμανς.

Η ταινία θα είναι διαθέσιμη και στις υπηρεσίες Nova On Demand και Nova Go, έτσι ώστε οι συνδρομητές της Nova να έχουν την ευκαιρία να την απολαύσουν όποτε θέλουν και όπου και αν βρίσκονται!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *