Οι σειρές της Nova σαρώνουν και στα Emmy!

ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

5 top σειρές, 70 υποψηφιότητες σε όλες τις κατηγορίες!

Στην κορυφή το «Watchmen» με συνολικά 26 υποψηφιότητες

Η Nova, κορυφαίος πάροχος συνδυαστικών υπηρεσιών οικιακής ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στην Ελλάδα, συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στα μεγαλύτερα διεθνή βραβεία, αποσπώντας 70 υποψηφιότητες στα φετινά 72α Βραβεία Emmy για τις σειρές και ντοκιμαντέρ που προβάλλονται αποκλειστικά από τα κανάλια της.

Η σειρά «Watchmen» διεκδικεί 26 βραβεία στις κατηγορίες: Καλύτερης μίνι σειράς, Α’ ανδρικού και Α’ γυναικείου ρόλου για τον Jeremy Irons και την Regina King, αντίστοιχα Β’ γυναικείου ρόλου για την Jean Smart, και τρεις υποψηφιότητες στην κατηγορία Β’ ανδρικού ρόλου.

Συνολικά 18 υποψηφιότητες απέσπασε η σειρά «Succession» μεταξύ αυτών στις κατηγορίες: Καλύτερης σειράς/δράμα, A’ ανδρικού ρόλου όπου βρίσκονται υποψήφιοι o Brian Cox και Jermeny Strong, ενώ βραβείο Β’ ανδρικού ρόλου διεκδικούν οι Nicholas Braun, Kieran Culkin και Matthiew Macfayden.

Επίσης, η σειρά «The Handmaid’s Tale», που ο 4ος κύκλος της αναμένεται στη Nova το 2021, διεκδικεί 10 βραβεία στις παρακάτω κατηγορίες:  Καλύτερης σειράς/δράμα, B’ ανδρικού και B’ γυναικείου ρόλου για τον Bradley Whitford και την Samira Wiley αντίστοιχα.

Για τη σειρά «Westworld» υποψήφιοι είναι ο Jeffrey Wright και η Thandie Newton στην κατηγορία Β’ ανδρικού και Β’ γυναικείου αντίστοιχα, ενώ η σειρά διεκδικεί συνολικά 11 βραβεία. 

Ακόμα μία υποψηφιότητα κέρδισε το «Silicon Valley».

Τέλος, από ένα βραβείο Emmy διεκδικεί το ντοκιμαντέρ «The Apollo», το λαμπερό σόου «America’s Got Talent», ενώ 2 βραβεία διεκδικεί η 77η τελετή βραβείων Golden Globes.

Όλες οι παραπάνω σειρές και το ντοκιμαντέρ προβάλλονται αποκλειστικά στη Nova, ενώ διατίθενται και μέσω των υπηρεσιών Nova Go και Nova On Demand, ώστε οι συνδρομητές να μπορούν να τις απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *