Η BC Partners ετοιμάζεται να ρίξει κεφάλαια στην αγορά ΜΜΕ και τηλεπικοινωνιών

ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ
  • Και στην κινητή η Nova

Νέο τοπίο σε τηλεπικοινωνίες και συνδρομητική τηλεόραση με την πλήρη ανάπτυξη του ανταγωνισμού. Η είσοδος της Nova στην αγορά της κινητής τηλεφωνίας από τον Σεπτέμβριο, με τη δύναμη που δίνει ο νέος επενδυτής, η BC Partners, αναμένεται να προκαλέσει σημαντικές αλλαγές στο πεδίο, με πρώτη τη μείωση των τιμών σε μια αγορά όπου τον πρώτο λόγο έχει η Cosmote και ακολουθούν η Wind και η Vodafone.

Η εξαγορά της Forthnet από την BC Partners μέσω της θυγατρικής εταιρείας United Group κινείται με γοργούς ρυθμούς. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ανταγωνισμού (ECSC) πρόκειται να εξετάσει τη συμφωνία μεταξύ των ελληνικών τραπεζών που έχουν τον διαχειριστικό έλεγχο των μετοχών της Forthnet και της United Group στις 14 Αυγούστου. Μέχρι τότε αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί και η διαδικασία εξέτασης των εγγράφων για την ολοκλήρωση της εξαγοράς από την πλευρά της United Group.

Τα δεδομένα αλλάζουν με γοργούς ρυθμούς. Σε έναν λογαριασμό θα υπάρχουν τα κόστη για το σταθερό, το κινητό τηλέφωνο, το internet και τη συνδρομητική τηλεόραση. Το δεύτερο σημείο είναι η παροχή υπηρεσιών προς το σπίτι. Η ενέργεια είναι το πρώτο ζητούμενο, με την παροχή του φυσικού αερίου, και έπονται οι υπηρεσίες delivery και αυτές που σχετίζονται με τις άλλες ανάγκες κάθε οικογένειας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *