Νέες συμφωνίες με στούντιο για την Cosmote TV

Streaming ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Συνεχίζει την επένδυση στον τομέα της ψυχαγωγίας η Cosmote TV με συμφωνίες με μεγάλα στούντιο και τηλεοπτικά δίκτυα. Μετά την ανακοίνωση της ανανέωσης της συνεργασίας με το στούντιο της Fremantle θα ακολουθήσουν κι άλλες εντός του καλοκαιριού, ξεκινώντας από τη συνεργασία με το BBC.

Marie DE DINECHIN

Η Cosmote TV διαθέτει συνολικά 130 ξένες σειρές και 180 κύκλους επεισοδίων. Η streaming υπηρεσία της Cosmote TV επιτρέπει, μέσα από αναζήτηση, την παρακολούθηση των σειρών που είναι διαθέσιμες. Στους συνδρομητές της δορυφορικής Cosmote TV οι σειρές είναι προσβάσιμες μέσω της υπηρεσίας on demand. Μεταξύ των νέων τίτλων που θα κάνουν πρεμιέρα στο Cosmote Series HD είναι το χιλιανό ψυχολογικό θρίλερ «La Jauria», από τους παραγωγούς Πάμπλο και Χουάν ντε Ντίος Λορέν, η σκανδιναβική παραγωγή «The Investigation» και το βασισμένο στη βραβευμένη σειρά αστυνομικού μυθιστορήματος από το συγγραφικό δίδυμο Ρόσλουντ και Χέλστρομ «ΒΟΧ 21».

Επίσης, το πρόγραμμα της Cosmote TV θα εμπλουτιστεί με το πολεμικό θρίλερ «No Man’s Land», τη μίνι σειρά θρίλερ «The Sister» καθώς και το οικογενειακό δράμα «Reunions». Επίσης, στο πλαίσιο της συμφωνίας, η Cosmote TV θα μεταδώσει τη συνέχεια της βασισμένης στο τρίτο βιβλίο, ομώνυμης best seller τετραλογίας της Νάπολης, που υπογράφει η «συγγραφέας-μυστήριο» Έλενα Φεράντε, «My Brilliant Friend», καθώς και την τελευταία σεζόν του «Deutschland ’89», που ξεκινά με την πτώση του Τείχους στην Ανατολική Γερμανία.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *