Έχασε τη μάχη με την "άγρια διαπλοκή" ο ΣΥΡΙΖΑ

INTERNET ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ

“Η διαπλοκή έχει λιγότερη δύναμη, αλλά είναι πιο άγρια” δηλώνει στην “Καθημερινή” της Κυριακής και τον διευθυντής της εφημερίδας, Αλέξη Παπαχελά, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ,  Αλέξης Τσίπρας.

**Αλλά η παράταξη που στηρίζει στην ΕΣΗΕΑ, συγκυβερνάει από το 2017 με τη γαλάζια ΝΔ και δεν υπάρχει καμία ακόμη αντίδραση για την κατρακύλα των ΜΜΕ. Η ΕΣΗΕΑ μάλιστα, χαιρέτισε και το νέο οργανόγραμμα της ΕΡΤ που επαναφέρει σε θέσεις ευθύνης πρόσωπα της ΝΕΡΙΤ και της ΔΤ.

**Και όταν, ακόμη, ζητείται από τον ΣΥΡΙΖΑ η παραίτηση του Προέδρου του ΕΣΡ Αθανάσιου Κουτρουμάνου, τα πρόσωπα που στήριξε το κόμμα του, συζητούν επί της διαδικασίας, σαν να μην έχει συμβεί κάτι.

**Δεν θέλουμε να στεναχωρήσουμε κανέναν, αλλά το αφήγημα του ΣΥΡΙΖΑ στα ΜΜΕ έλαβε τέλος. Και όχι, γιατί δεν χορηγήθηκαν οι άδειες εθνικής εμβέλειας, αν και όλο το υπόλοιπο τοπίο είναι σε εκκρεμότητα…

**…αλλά, επειδή τίποτα, δεν έχει αλλάξει προς μια θετική κατεύθυνση. Οι απολύσεις συνεχίζονται, ο Τύπος καταρρέει, τα πνευματικά δικαώματα δεν πάνε στους δημιουργούς ,- αφού η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, άφησε στα μισα τη διαδικασία-και το επίπεδο της τηλεόρασης, υποχωρεί και άλλο. Αλλά, χωρίς καμία διαμαρτυρία και πρόταση επιβίωσης. Η διαφορά ανάμεσα στα λόγια των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και στις πράξεις των ανθρώπων του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ είναι τεράστια.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *