Εικοσιπέντε σταθμοί της ΕΡΑ, σε όλη τη χώρα, χωρίς γενικό διευθυντή!

Uncategorized ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

Η Ελληνική Ραδιοφωνία κατά τη διάρκεια της πανδημίας της COVID-19 κέρδισε ένα μεγάλο στοίχημα. Σε αντίθεση με τους υπόλοιπους ιδιωτικούς σταθμούς που μεταδίδουν μουσική, ένα από τα προγράμματά του, το Cosmos να σημειώσει αύξηση μέσα στην απομόνωση του περιορισμού της κυκλοφορίας.

Αυτό είναι ίσως ενδεικτικό της δυναμικής που κρύβουν οι ραδιοφωνικοί σταθμοί της ΕΡΑ που έχουν το πλεονέκτημα να ακούγονται σε όλη τη χώρα και να μεταδίδουν και τίτλους ειδήσεων. Λίαν συντόμως, όμως οι 25 σταθμοί της ΕΡΑ το Πρώτο, το Δεύτερο, το Τρίτο Πρόγραμμα, το Kosmos, η ΕΡΑ ΣΠΟΡ, η Φωνή της Ελλάδας και 19 περιφερειακοί σταθμοί (οι οποίοι θα γίνουν 11) σε όλη τη χώρα- δεν θα έχουν γενικό διευθυντή.

Ο σημερινός πρόεδρος της ΕΡΤ ΑΕ Κωνσταντίνος Ζούλας, ξεκίνησε όταν ήταν νεότερος ις εκπομπές του στον Αθήνα 9,84 δίπλα σε σπουδαίες προσωπικότητες της ραδιοφωνίας και της δημοσιογραφίας με διευθυντή τον Γιάννη Τζαννετάκο, ο οποίος στη συνέχεια διατέλεσε και γενικός διευθυντής της Ελληνικής Ραδιοφωνίας. Μπορεί να αξιολογήσει τι είναι αυτό που του προτείνουν. Ίσως, καλύτερο θα ήταν να έδινε τη δυνατότητα σε έναν άνθρωπο εγνωσμένου κύρους, να αναλάβει τη θέση και να οδηγήσει τους σταθμούς της ΕΡΑ στην ψηφιακή εποχή με το πλήθος των υπηρεσιών που πρέπει να προσφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *