Οι "φίλοι των βασανιστών" στοχοποιούν και την Πρόεδρο της Δημοκρατίας στα τοξικά media

Uncategorized

Ως στοιχείο, εκμοντερνισμού, προφανώς ορισμένοι παρότρυναν τη νέα Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου να τοποθετείται στο Twitter, σχολιάζοντας την τρέχουσα ζοφερή πραγματικότητα. Πράττοντας το επιβεβλημένο από τη ζωή και τη δράση του Περικλή Κοροβέση τον αποχαιρέτισε διαδικτυακά γράφοντας για τον ανθρώπο που βασανίστηκε από τη Χούντα πως υπήρξε “ένα σύμβολο αντίστασης στη δικτατορία” και ένας “μαχητικός υπερασπιστής της δημοκρατίας”.

Οι ακροδεξιές δυνάμεις , οι ανθρωποφύλακες, στο τοξικό πεδίο των social media της επιτέθηκαν μα σφοδρότητα, με επικεφαλής των γιο του βασανιστή της Μακρονήσου. Το θράσσος τους δεν έχει όρια. Η ΠτΔ θα πρέπει να συνεχίσει να παρεμβαίνει και μέσω twitter, αντιλαμβανόμενη συνάμα, όμως, το χαρακτήρα που έχει λάβει στην Ελλάδα και με το λόγο της να συνεχίζει την υπεράσπιση της Δημοκρατίας.

Οι ασκούντες τη διακυβέρνηση, από την άλλη, να κάνουν το αυτονόητο βήμα και να εντάξουν το βιβλίο του εκλιπόντος Περικλή Κοροβέση, “Ανθρωποφύλακες” στη διδακτέα ύλη του Γυμνασίου. Διότι, έξω από τα σχολεία βρίσκονται οι φασίστες που κάνουν κατήχηση δημιουργώντας τους επόμενους αρνητές της δημοκρατίας και τα τρόλ της νέας εποχής.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *