Πουλάνε τρέλα από την τηλεόραση, εξαπατώντας το κοινό

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το άναρχο τοπίο στην τηλεόραση και οι απουσίες των συναρμόδιων Αρχών από το πεδίο δράσης, συντελούν ώστε τα Μέσα Ενημέρωσης να συμπεριφέρονται με ανεύθυνο τρόπο σε καταστάσεις όπως η σημερινή με την εξάπλωση του Κορονοϊού.

Κάθε είδους “τρελός”, δήθεν αντισυμβατικός, οπαδός των πλέον απρόσμενων και παλαβών θεωρίων, έχει λόγο στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο. Κάθε καιροσκόπος έχει τη δυνατότητα αφού έχει πληρώσει για να αγοράσει το χρόνο στην τηλεόραση, να πουλάει γιατροσόφια στο κοινό , κυρίως στο κοινό της επαρχίας, χωρίς καμία αντίδραση από τους επίσημους φορείς.

Δυστυχώς όχι απλώς δεν ολοκληρώθηκε η διαδικασία της αδειοδότησης των ραδιοτηλεοπτικών δικτύων στην Ελλάδα, αλλά και η ανεξάρτητη Αρχή που κατά το Σύνταγμα έχει την αρμοδιότητα του ελέγχουν δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της. 

Τα κόμματα θα πρέπει να συμφωνήσουν στη διαμόρφωση ενός νέου φορέα, με επιστημονικό προσωπικό υψηλού κύρους που θα αναλάβει την προστασία του κοινού από κάθε είδους “αγύρτες” και πλαστές ειδήσεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *