Στην Motor Oil όλος ο Alpha

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Υπεγράφη, η συμφωνία για τη μεταβίβαση του 49,99% των μετοχών της Alpha Δορυφορική Τηλεόραση στη Motor Oil

Η MEDIAMAX HOLDINGS LIMITED, θυγατρική της Motor Oil με έδρα στην Κύπρο κατόπιν πλήρωσης σχετικής συμβατικής αίρεσης της από 30.10.2018 αρχικής συμφωνίας προέβη:

– στην απόκτηση του 24,95% των μετοχών εκδόσεως ALPHA ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε.   κυριότητος της Κυπριακής εταιρείας ALPHA MEDIA GROUP LIMITED (Πωλητής)

– στην απόκτηση 998 ονομαστικών μετοχών (επί συνόλου 2.000) εκδόσεως NEVINE HOLDINGS LIMITED (**) κυριότητος της ALPHA MEDIA GROUP LIMITED (Πωλητής). Σημειώνεται ότι η εταιρία κατείχε ήδη 1.002 μετοχές της Nevine Holdings ενώ οι υπόλοιπες βρίσκονταν στον έλεγχο του Δημ. Κοντομηνά. 

Το συνολικό συμφωνηθέν τίμημα, δυνάμει και σε εκτέλεση της από 30.10.2018 συμφωνίας μετόχων, ανέρχεται σε ευρώ 4.450.000 η δε καταβολή του θα πραγματοποιηθεί τμηματικά εντός διαστήματος 12 μηνών από την ημερομηνία ολοκλήρωσης των συναλλαγών.

Διευκρινίζεται ότι, μετά την υλοποίηση της παραπάνω συμφωνίας, η MEDIAMAX HOLDINGS LIMITED θα καταστεί μοναδικός μέτοχος της ALPHA ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε. με άμεση συμμετοχή 49,90% και έμμεση συμμετοχή (μέσω της NEVINE HOLDINGS LIMITED) 50,10%. Επιπρόσθετα, μέσω της NEVINE HOLDINGS LIMITED, η MEDIAMAX HOLDINGS LIMITED θα συμμετέχει με 99,95%  στο μετοχικό κεφάλαιο της ALPHA ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ Α.Ε. και με 100% στο μετοχικό κεφάλαιο της  ALPHA ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΚΡΟΝΟΣ Α.Ε.

Η ολοκλήρωση των ως άνω συναλλαγών εξαρτάται από τη λήψη των απαραίτητων εγκρίσεων σύμφωνα με την διέπουσα νομοθεσία.

(*) Κατέχει το 24,95% των μετοχών εκδόσεως ALPHA ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε.

(**) Κατέχει το 50,10% των μετοχών εκδόσεως ALPHA ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε., το 99,95% των μετοχών εκδόσεως ALPHA ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ Α.Ε. και το 100% των μετοχών εκδόσεως ALPHA ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΚΡΟΝΟΣ Α.Ε. Μοναδικοί μέτοχοι της NEVINE HOLDINGS LIMITED είναι η MEDIAMAX HOLDINGS LIMITED και η ALPHA MEDIA GROUP LIMITED κάτοχοι αντιστοίχως 1.002 και 998 μετοχών εκδόσεως NEVINE HOLDINGS LIMITED.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *