Yπηρεσία εγγραφής περιεχομένου από τη WIND

INTERNET ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Τη νέα λειτουργία εγγραφής περιεχομένου λανσάρει η WIND VISION προκειμένου να προσφέρει ένα ακόμη επιπλέον όφελος στη συνολική εμπειρία ψυχαγωγίας των συνδρομητών της. H WIND VISION δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές της να διαμ ορφώνουν οι ίδιοι το πρόγραμμα της τηλεόρασής τους αποκλειστικά με το περιεχόμενο της επιλογής τους και να το παρακολουθούν όποτε εκείνοι το επιθυμούν.

Η υπηρεσία εγγραφής προγραμμάτων και ετεροχρονισμένης θέασης παρέχεται αυτόματα στους συνδρομητές μέσα από τον ήδη υπάρχοντα εξοπλισμό με σκοπό να βελτιώσει την συνολική εμπειρία θέασης

Oαρέχεται εντελώς δωρεάν σε όλους τους συνδρομητές της WIND VISION και σε όλες τις συσκευές που διαθέτουν την εφαρμογή. Έτσι μπορούν να απολαύσουν το περιεχόμενο της επιλογής τους, προγραμματίζοντας την εγγραφή των προγραμμάτων που τους ενδιαφέρουν,  χωρίς να χρειάζονται εξωτερικό σκληρό δίσκο ή άλλο μέσο αποθήκευσης, αφού όλα αποθηκεύονται αυτόματα στο “My Library” του μικρού αλλά πανίσχυρου αποκωδικοποιητή, που λειτουργεί ως Cloud.

Οι συνδρομητές μπορούν να εγγράψουν προγράμματα της επιλογής τους διάρκειας μέχρι 180 ώρες τα οποία παραμένουν διαθέσιμα για 3 μήνες ώστε για να τα παρακολουθήσουν όποτε εκείνοι το  επιθυμούν, εντός ή εκτός σπιτιού, απλά μέσω μιας σύνδεσης Ίντερνετ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *