Η επιστροφή του Mega που μοιράζει "χαστούκια";

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Διαβάζουμε χθες στα “Νέα” το αφιέρωμα για τα “30 χρόνια του Mega” το άρθρο του Γιάννη Πρετεντέρη.

Έστεκε εκεί πριν από όλους και από όλα στην αριστερή σελίδα  δίπλα σε εκείνα της Λ. Κανέλλη και του Π. Τσίμα, πριν από τις σειρές, τους συντελεστές και τους δημιουργούς και χωρίς να υπάρχει η παραμικρή αναφορά πως η Άλτερ Έγκο ΜΜΕ δαπάνησε 40 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει και να σώσει το Mega

Κάπου, στην 7η σελίδα, ήταν και ένα σχόλιο του Νίκου Χατζηνικολάου, του κεντρικού παρουσιαστή του καναλιού και διευθυντή του ενημερωτικού τομέα, πολύ μετά από την τοποθέτηση της Μαρίας Σπυράκη.

Τέλος πάντων ο Γ. Πρετεντέρης έγραφε για την “επιστροφή του μέτρου” και ολοι θυμηθήκαμε πως απευθυνόμενος ο ίδιος στον μετέπειτα Πρωθυπουργό της χώρας Αλέξη Τσίπρα  είχε πει “φάγατε 5-6 χαστούκια και έτσι έχει κοντύνει”, ενώ εξέφραζε την αγωνία του αν “ο ΣΥΡΙΖΑ θα ξανακάψει την Αθήνα”.

Παρουσιάστρια η Όλγα Τρέμη στο συμβάν, η οποία και είχε επιτρέψει αυτή τη στάση του δημοσιογράφου

Το μήνυμα που έστειλε ο κόσμος και κράτησε ζωντανό το Mega, μάλλον δεν έχει περάσει στις εφημερίδες του Οργανισμού, όταν την ιστορία του καναλιού, την αποτυπώνουν με αυτό το τρόπο.

Το κοινό είχε απορρίψει συγκεκριμένα πρόσωπα των ειδήσεων του καναλιού και συμπεριφορές που είχαν υπερβεί το μέτρο της πολιτικής κριτικής. 

Από την άλλη, χωρίς αυτή την πρωτοφανή επίθεση του Mega, στον κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τα πράγματα στη χώρα, μπορεί και να ήταν διαφορετικά…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *