Νέα πλατφόρμα από την Cosmote TV

Uncategorized

Τη νέα over the top πλατφόρμα λανσάρει από τον Σεπτέμβριο η Cosmote TV, με σκοπό να προσεγγίσει και νέους συνδρομητές που δεν θα βρίσκονται στο δίκτυό της. Η νέα πλατφόρμα βασίζεται στην Android TV λύση της εταιρείας Comcast και η Cosmote θα αποτελέσει την πρώτη εταιρεία από το δίκτυο του Ομίλου της Deutsche Telekom που θα υιοθετήσει τη συγκεκριμένη λύση.

Η πλατφόρμα περιλαμβάνει νέο μενού, που επιτρέπει την εύκολη και γρήγορη πλοήγηση στα κανάλια και στο περιεχόμενο, όποτε επιθυμεί ο χρήστης. Μεταξύ άλλων, δίνει προτάσεις ανάλογα με τις συνήθειες και τις προτιμήσεις του κάθε χρήστη και για πρώτη φορά θα γίνονται προτάσεις σε ζωντανό πρόγραμμα.

Το περιεχόμενο της Cosmote TV θα μπορεί να το κατεβάσει κάποιος στην ταμπλέτα και τον υπολογιστή του και να το παρακολουθήσει εκτός διαδικτύου. Θα υπάρχει η δυνατότητα πρόσβασης στο περιεχόμενο της Cosmote TV και σε συσκευές εκτός της τηλεόρασης, μέσω των νέων διαθέσιμων apps για smartphones (Android και iOS) αλλά και για προσωπικούς υπολογιστές. Επιπλέον, θα υπάρχει εύκολη πρόσβαση στις διαδραστικές υπηρεσίες, καθώς ο νέος αποκωδικοποιητής της Cosmote TV θα κάνει ευκολότερη τη σύνδεση στο Internet μέσω Wi-Fi οποιουδήποτε παρόχου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *