Τα σχέδια και οι συζητήσεις των τηλεοπτικών παικτών

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

%ce%bc%ce%b1%cf%81%ce%b9%ce%bd%ce%b1%ce%ba%ce%b7%cf%83-%cf%83%ce%b1%ce%b2%ce%b2%ce%b9%ce%b4%ce%b7Ο Βαγγέλης Μαρινάκης (Ολυμπιακός) με την «Αλτερ Εγκο» έχει βάλει πλώρη για τη δημιουργία ενός μεγάλου τηλεοπτικού σταθμού με συνταγή… MEGA. Ο επιχειρηματίας έχει αποφασίσει για την αυτόνομη πορεία του στο χώρο της τηλεόρασης, θέλοντας εξαρχής να δημιουργήσει ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα που θα έχει την πετυχημένη συνταγή του MEGA της καλής εποχής, με πρόγραμμα υψηλού επίπεδου και αξιόπιστο δελτίο ειδήσεων. Το πρώτο βήμα έγινε με τη συμφωνία για την εξασφάλιση των εγκαταστάσεων που διαθέτει στην Παιανία ο Νίνο Ελματζιόγλου και τις οποίες στο παρελθόν χρησιμοποίησε για μεγάλο χρονικό διάστημα το MEGA.

 
Ο ΑΝΤ1 TV και η οικογένεια Κυριακού εμφανίζεται έτοιμη να τρέξει στον τηλεοπτικό στίβο με δεδομένη την εμπειρία και την τεχνογνωσία του ομίλου. Πληροφορίες αναφέρουν πως έκανε κρούσεις προς την πλευρά του Alpha για την αγορά προγράμματος, αλλά η απάντηση ήταν αρνητική. Ο Alpha διαθέτει ψυχαγωγικές εκπομπές που τον έχουν σταθεροποιήσει στη δεύτερη θέση της τηλεθέαση επί μακρόν. Οι εκπομπές αυτές είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας με το RTL που είχε το 2009 ο Alpha και των συμβουλών των Γερμανών ειδικών επί της τηλεόρασης.
 
Η αγωνία στην Κάντζαγια το μέλλον του σταθμού Alpha είναι μεγάλη από τη στιγμή που βρέθηκε εκτός των 4 θέσεων της δημοπρασίας. Οι συζητήσεις με του Δημήτρη Κοντομηνά με το Χρήστο Καλογρίτσα δεν προχώρησαν εξαιτίας διαφωνιών για τον έλεγχο της εταιρίας που θα είχε την άδεια. Ο Χρ. Καλογρίτσας διεκδίκησε το 51% του σχήματος κάτι που απορρίφθηκε από τον ιδιοκτήτη του Alpha. Ο χρόνος κυλάει για τον τηλεοπτικό σταθμό της Κάντζας και όλα τα κανάλια επικοινωνίας είναι ανοικτά ακόμη και με το ΣΚΑΪ, ο οποίος έχει κυρίως ενημερωτικό πρόγραμμα, χωρίς μεγάλη εμπειρία στην ψυχαγωγία. Και οι δύο τηλεοπτικοί σταθμού αρνήθηκαν πως βρίσκονται σε συζητήσεις μιλώντας ο καθένας για αυτόνομη πορεία.
 
Ο υπουργός Πάνος Καμμένος έχει στραφεί εναντίον του Χρήστου Καλογρίτσα με δηλώσεις και αναρτήσεις στο twiiter κάνοντας λόγο για “μαύρο χρήμα” και δεν κρύβει πως θα ήθελε να δει μια συνεργασία ανάμεσα στον Ιβάν Σαββίδη (ΠΑΟΚ) και το Δημήτρη Κοντομηνά. Και οι δύο εταιρείες των δύο επιχειρηματιών είναι επιλαχούσες και θα πρέπει να απορριφθεί κάποιος από τους 4 οριστικούς υπερθεματιστές. Όμως ο Alpha έχει στραφεί εναντίον της Dimera Media (Σαββίδης) για τη στάση του επιχειρηματία στη δημοπρασία και η εταιρεία εναντίον του σταθμού για ψευδή καταμήνυση. Λέγεται επίσης πως μεταξύ των μεταξύ των υποστηρικτών του Alpha είναι και ο επιχειρηματίας Δημήτρης Μελισσανίδης (ΑΕΚ).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *