Η εκδίκηση των ελληνικών σειρών!

Uncategorized

*

Οι ελληνικές σειρές εξακολουθούν να δίνουν τον τόνο στον ανταγωνισμό της τηλεθέασης. Το ριάλιτι μαγειρικής «Master Chef» παραμένει το δημοφιλέστερο πρόγραμμα, ενώ καλές επιδόσεις έχουν και τα παιχνίδια «Your Face Sounds Familiar» (ΑΝΤ1) και «Survivor» (ΣΚΑΪ), όμως η έκπληξη είναι στις σειρές.

O Alpha διατήρησε την πρώτη θέση σε τηλεθέαση και τον Απρίλιο με 15,6% εξαιτίας των πολύ καλών του ελληνικών σειρών στην prime time ζώνη (17,6%), όμως και ο ΑΝΤ1, με πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα, δείχνει σημαντική άνοδο, μειώνοντας τη διαφορά του από τον πρώτο Alpha.

Στο Top 5 των προγραμμάτων μυθοπλασίας, στο σύνολο του πληθυσμού, ο Alpha κατέκτησε τις δύο πρώτες θέσεις με τις σειρές του «Το Τατουάζ» και «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και την τέταρτη θέση με «Το σόι σου». Στο δυναμικό κοινό 18 – 54 κατέκτησε τρεις θέσεις με τις σειρές του «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» (πρώτη θέση), «Το Τατουάζ» (τρίτη θέση) και «Το σόι σου» (τέταρτη θέση). Στον ΑΝΤ1 η σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα» έχει μέσο όρο 20% από την αρχή της σεζόν ως τον Απρίλιο στις ηλικίες 18 – 54, ενώ η «Επιστροφή» κατέγραψε 18%. Η σειρά «Πέτα τη φριτέζα» έχει 18,7% και το «Μην Ψαρώνεις» 16,4%. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *