Έρχεται ο 3ος κύκλος του "True Detective" στη Nova

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο τρίτος κύκλος της πολυβραβευμένης αστυνομικής σειράς μυστηρίου της ΗΒΟ, «True Detective», η οποία έχει κερδίσει κοινό και κριτικούς, κάνει πρεμιέρα ταυτόχρονα με την Αμερική - με ελληνικούς υπότιτλους - και αποκλειστικά στα κανάλια Novacinema, από την Κυριακή 13 Ιανουαρίου και κάθε Κυριακή, στις 04:00 μετά τα μεσάνυχτα, στο Novacinema4HD, ενώ η Prime Time προβολή της είναι τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου και κάθε Δευτέρα, στις 22:00! 
Wayne on Bridge – Searchparty all around. (Warrick Page/HBO)

Η σειρά έχει κερδίσει πολυάριθμες υποψηφιότητες και βραβεία στις Χρυσές Σφαίρες αλλά και στα βραβεία Emmy, ενώ απέσπασε διθυραμβικές κριτικές παγκοσμίως τόσο για το σενάριο, τη σκηνοθεσία και την παραγωγή της, όσο και για τις εξαιρετικές ερμηνείες κυρίως των Γούντι Χάρελσον και Μάθιου ΜακΚόναχι. Πρωταγωνιστές του δεύτερου κύκλου είναι οι επίσης εξαιρετικοί ηθοποιοί Κόλιν Φάρελ, Βινς Βον και Ρέιτσελ ΜακΆνταμς.

Στον τρίτο κύκλο πρωταγωνιστής είναι ο βραβευμένος με Όσκαρ Μαχέρσαλα Άλι ο οποίος πλαισιώνεται από τους Στίβεν Ντόρφ και Κάρμεν Εζόγκο. Η υπόθεση περιστρέφεται γύρω από τον συνταξιοδοτημένο πια ντετέκτιβ Γουέιν Χέιζ (Μαχέρσαλα Άλι) ο οποίος προσπαθεί να θυμηθεί λεπτομέρειες της υπόθεσης ενός 12χρονου αγοριού που εξαφανίστηκε το 1980, σε μία μικρή πόλη του Άρκανσο, με την μνήμη του, όμως, να του παίζει περίεργα παιχνίδια…

Ο 3ος κύκλος της σειράς έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1, ενώ διατίθεται μαζί με τον 1ο και 2ο κύκλο και μέσω των υπηρεσιών Nova GO και Nova On Demand, ώστε οι συνδρομητές να μπορούν να τους απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *