Ενισχυμένη η Cosmote TV στο αθλητικό πεδίο

ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ


 
Ο χάρτης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων για τη σεζόν 2018-19 είναι μεγάλος, με σημείο αναφοράς το σύνολο των αγώνων του UEFA Champions League και του UEFA Europa League.
Συγκεκριμένα, ο φορέας συνδρομητικής τηλεόρασης έχει εξασφαλίσει και τους 137 αγώνες του UEFA Champions League ανά αγωνιστική περίοδο, από τα playoffs και τη φάση των ομίλων μέχρι και τον τελικό αλλά και τους 205 αγώνες της διοργάνωσης του UEFA Europa League, από τη φάση των ομίλων μέχρι τον τελικό. Επιπλέον, έχει τα δικαιώματα του UEFA Super Cup, του αγώνα μεταξύ των νικητών του UEFA Champions League και του UEFA Europa League, που διεξάγεται στην αρχή κάθε αγωνιστικής περιόδου. Στην COSMOTE TV επίσης μεταδίδονται το Κύπελλο Ελλάδας, η Premier League ( Αγγλία) -για την οποία θα καταθέσει προσφορά ο φορέας αλλά και η Nova ως τις 31 Οκτωβρίου- η LaLiga Sandander (Ισπανία), η Bundesliga, η Bundesliga 2 (β’ κατηγορία Γερμανίας) αλλά και το Supercup Γερμανίας και η Primeira Liga (Πορτογαλία).
Στο πακέτο των αθλητικών προγραμμάτων περιλαμβάνονται οι ζωντανές μεταδόσεις των ευρωπαϊκών προκριματικών για την ανάδειξη των ευρωπαϊκών ομάδων που θα λάβουν μέρος στα UEFA EURO 2020 και FIFA World Cup 2022, αλλά και των αναμετρήσεων της νεοσύστατης διοργάνωσης UEFA Nations League.
Το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη (ΝΒΑ) μεταδίδεται αποκλειστικά από την Cosmote TV και ξεκινάει στις 17 Οκτωβρίου, όπως και η ισπανική ACB Liga Endesa για τη σεζόν 2018-19. Ξεχωριστά συμβόλαια με την Cosmote TV έχουν Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, Ολυμπιακός και ΑΕΚ για τους εντός έδρας αγώνες τους στο πλαίσιο της Basket League. Η Cosmote TV έχει ακόμη τα δικαιώματα των αγώνων τένις, Formula 1, Moto GP, αγώνες βόλεϊ από το Champions League ανδρών και γυναικών καθώς και άλλων σημαντικών διοργανώσεων.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *