Εγκαίνια για το Open του Ιβάν Σαββίδη

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ


To Open ξεκινάει στις 24 Οκτωβρίου με σημαντικές φιλοδοξίες, δημιουργώντας μια ανοιχτή τηλεόραση. Είναι το πρώτο βήμα του Ιβάν Σαββίδη στους τηλεοπτικούς δέκτες, ξαναχτίζοντας ουσιαστικά από την αρχή τον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon, που αγόρασε από τον Φίλιππο Βρυώνη, και έχοντας δεκαετή άδεια λειτουργίας. Θα μεταδίδει ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές και τους αγώνες της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, ενώ το όνομα του νέου καναλιού από μόνο του υποδηλώνει τη φιλοσοφία του.
 
 Η επιστροφή της Έλλης Στάη
 
Το ενημερωτικό πρόγραμμα έχει συνοπτικά ως εξής: Η πρώτη εκπομπή που θα μεταδίδεται είναι το «Ώρα Ελλάδος 05.30», με τους Αμαλία Κάτζου – και Βαγγέλη Γιακουμή, αρχισυντάκτη τον Αντώνη Τσουμπό και σκηνοθέτη τη Μαρία Ρίζου. Ακολουθεί το «Ώρα Ελλάδος 07:00», με τους Ιορδάνη Χασαπόπουλο – Γιάννη Σαραντάκο και αρχισυντάκτες τη Γεωργία Λινάρδου Γεωργία και τη Μαρία Παύλου. Το μεσημεριανό δελτίο θα μεταδίδεται στις 14.00, με παρουσιάστρια τη Λίνα Δρούγκα, αρχισυντάκτη τον Βασίλη Αδαμόπουλο και σκηνοθέτη τον Νίκο Μαυροκέφαλο. Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, στις 19.00, θα παρουσιάζει η Έλλη Στάη, με αρχισυντάκτη τον Αλέκο Βασιλόπουλο και σκηνοθέτρια τη Βερενίκη Καραμανώλη, με αντίστοιχη πολυετή εμπειρία στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ. Στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου θα υπάρχει η εκπομπή «Τώρα ό,τι συμβαίνει» (5.30 π.μ.) με τη Φαίη Μαυραγάνη, το μεσημεριανό δελτίο (14.00), με παρουσιαστές τους Ματίνα Παπαδέα – Μαρίτα Καμούδη – Βασίλη Τσεκούρα και αρχισυντάκτη τον Γιώργο Πολύμερο, ενώ το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου (19.00) θα παρουσιάζει η Στέλλα Γκαντώνα.
 
 Μεγάλα shows και σειρές
Στην ψυχαγωγία, μεγάλα shows, εξαιρετικά πετυχημένα στο εξωτερικό, όπως το «La Banda», το «Project Runway» και το «X-Factor», προγραμματίζονται προς μετάδοση. Πετυχημένες ξένες σειρές, όπως το «ΝCIS» και το «Criminal Minds», που προβάλλονται για πάνω από μία δεκαετία στην Αμερική, έχουν ήδη τη θέση τους στο κανάλι μαζί με ξένες ταινίες πρώτης προβολής. Στη μυθοπλασία έρχονται τέσσερις νέες σειρές, το «Για πάντα παιδιά», η καθημερινή σειρά «Ο πρίγκιπας της φωτιάς», η «Ελεύθερη σχέση», ενώ οι αυτοτελείς πραγματικές ιστορίες στο «Ου φονεύσεις», με την υπογραφή του Πάνου Κοκκινόπουλου και ένα καστ από τους καλύτερους έλληνες ηθοποιούς, ζωντανεύουν στη μικρή οθόνη τα πιο απεχθή εγκλήματα. Ακόμη, καθημερινά θα μεταδίδονται οι εκπομπές «Ευτυχείτε!» (9:45 – 12:45), «Top Story» (12.45 – 14.00) με τον Πέτρο Κουσουλό, «Για την παρέα…» (15:00 – 17:45), το τηλεπαιχνίδι «Ποιος ρωτάει;» (18:00 – 19:00) με την Κατερίνα Ζαρίφη και το παιχνίδι μαγειρικής «Κουζίνα για… δύο» (20.00 – 21.00). Τα Σαββατοκύριακα θα μεταδίδεται η εκπομπή «Έλα, χαμογέλα!» (9:45 – 12:50) με τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *